Yksinkertaisuuden äärellä- valmennuspäivä 27.7., Helsinki

Mitä sinulle tarkoittaisi, jos sinulle olisi helpompaa kohdata tunteesi turruttamatta tai pakenematta niitä millään tavoin?

Mitä jos suhtautuisit jatkossa ymmärtäväisemmin vaikealta tuntuviin tunteisiin – itsesi ja muiden ihmisten kohdalla?

Mitä jos sinä ymmärtäisit, että sinun ei tarvitse ponnistella tai tehdä varsinaisesti mitään jotta sinusta tuntuisi paremmalta?

Mitä jos näkisit, että et voi menettää henkistä hyvinvointia?

Mitä jos ymmärtäisit ihan uudella tavalla, mistä tunteesi ihan oikeasti syntyvät?

Etsimme viattomasti henkistä hyvinvointia ja mielenrauhaa varsin usein sieltä, mistä ne eivät löydy, sen sijaan että katsoisimme siihen suuntaan mistä kokemuksemme syntyy joka ikinen hetki. On varsin helppoa jäädä kiinni valitsemaamme tapaan ajatella, mistä ulkoisesta muodosta elämää onnellisuus ja mielenrauha löytyvät, tuhlaamatta hetkeäkään aikaa tuon mielenkuvastuksen lähemmälle tarkastelulle. Mitä jos se kaikki onkin viatonta väärinkäsitystä?

Henkinen hyvinvointi ja mielenrauha on paljon lähempänä meitä kuin mitä uskomme. Vaikeat tunteet ovat myös jotain aivan muuta kuin mitä olemme tottuneet ajattelemaan. Henkinen hyvinvointi ei ole staattinen hyvän olon tunne, vaan pikemminkin kuin taivas, missä liikkuvien pilvien lailla vaihtelevat erilaiset kokemukset . Hyvinvointi on vapautta antaa mielen liikkeen ja sisäisen kokemuksen tapahtua meissä itsessämme, ilman että antaa niille merkityksiä. Kun näemme ja ymmärrämme, mistä tunteemme syntyvät ja kuinka mielemme toimii, tuntuu usein siltä kuin sisäinen käyttöjärjestelmämme olisi uudistettu yksinkertaisemmalle ja helposti ymmärrettävämmälle tasolle. Ymmärrys on tila, josta käsin on helpompi kohdata elämä sekä omat ja toisten ihmisten tunteet armollisemmin.

Yksinkertaisuuden äärellä – valmennuspäivässä sinua ohjataan katsomaan mielen toimintaperiaatteisiin, jolloin sinulle kehittyy uudenlainen ymmärrys siitä, mistä tunteesi syntyvät. Iltapäivä osoittaa sinulle miten sinä voit:

  • palautua armollisemmin matalista mielentiloista ja olla ok silloinkin kun sinusta ei tunnu hyvältä
  • viettää enemmän aikaa luonnollisessa hyvinvoinnissa
  • kokea enemmän yhteyttä toisiin ihmisiin
  • lakata etsimästä mielenrauhaa sieltä mistä sitä ei löydy

Valmennuspäivän ohjaa henkinen valmentaja Piia Reijonen. Piia on kokenut omalla kohdallaan , miten uudenlainen ymmärrys muuttaa täysin oman kokemuksen elämästä. Piia on inspiroitunut fasilitoimaan lukuisille ihmisille viimeisten viiden ja puolen vuoden aikana mielen toiminnan periaatteita ja osoittamaan kohti heistä löytyvää potentiaalia kokea henkistä hyvinvointia ryhmissä ja työyhteisöissä.

Ajankohta: 27.7. klo 10-16. Hintaan sisältyy kahvia/teetä päivän aikana sekä pikkupurtavaa. Pidämme päivän aikana omakustanteisen lounastauon.

Paikka: WellB- keskus, Kalliolinnantie 7, Helsinki ( Kaivopuiston läheisyydessä)

Hinta: 80 eur .

Ilmoittautuminen valmennusiltapäivään tapahtuu maksamalla osallistumismaksu allaolevassa linkissä verkkokaupassa. Ilmoittautuminen 12.7. mennessä. Viikkoa ennen valmennusta tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 50 % osallistumismaksu. ( Vaihtoehtoisesti voi tulla myös seuraavaan valmennusiltapäivään).

Lisätiedot: 044-9670927 tai piia@nordicinsight.fi

Kyllä, osallistun valmennuspäivään!