ASIAKKAILTA KUULTUA

Asiakaspalautteita kurssieni jälkeen:

”Suuret kiitokset erittäin antoisasta ja hedelmällisestä kurssipäivästä.Oli nautinto kuulla sun henkilökohtaisia kokemuksia linkitettynä prinsiipeihin. Susta suorastaan loistaa valo, kun olet yhteydessä sisimpääsi. Koin ajoittain tosi voimakasta valaisevaa yhteyttä. Oli yllättävä huomata, kuinka paljon saman tyylisiä kokemuksia meille onkaan osunut matkan varrelle.Keskutelun olivat myös herkullisia ja avoimia. Tosi kiinnostavan oloisia ihmisiä oli kanssaosallistujina.Erittäin mielelläni, sopivan tilaisuuden ja teeman tullen, osallistun jatkossakin kursseillesi”

”Kurssipäivässä oli mukava rento tunnelma ja oli kiva huomata, että ilmeisesti muillakin oli, koska kertoivat avoimesti henkilökohtaisista jutuistaan ja mukana oli hetkittäin aika paljonkin tunteita. Minusta se, että sopivan kokoisessa pienryhmässä osallistuja tuntevat olonsa riittävän turvalliseksi, että uskaltavat myös tuoda nämä tunteet näkyviin, kertoo tilanteen olevan luonteva ja ehkä mieltä rauhoittava. Kertoo myös ihmisten inhimillisyydestä ja rohkeudesta ja on hyvä nähdä kuinka universaaleja monet ongelmat ovat, eli että emme ole ainoita tai yksin ongelmiemme kanssa (eli niissä ei ole mitään pahaa tai hävettävää jne.). Itse asiasisällöstä olin iloinen, koska nuo konkreettiset esimerkit elävästä elämästä, joita käytit (ja joita tuli myös osallistujilta) kuvaamaan prinsiippien toimintaa arjessa ja oikeissa usein hankalissakin tilanteissa, avasivat ja selittivät asiaa, ainakin itselleni helposti ymmärrettävällä tavalla. Arkeen palattuani, olen huomannut, että mukaan tuli ehkä vahvemmin muisti siitä, että pimeät hetket väistyvät, joten en kanna niistä huolta. Tuo ajauus haavasta joka häiritsee, mutta paranee kyllä, tuntuu itselleni toimivalta mielikuvalta. Luulen, että vaikka aktiivisesta muistista katoaa suurin osa asioista, joita voisi muistaa ja ”käyttää” arjessa, ne kuitenkin ovat olemassa, ainakin pääosin, jossain passiivisessa muistissa, joka tarpeen tullen astuu varjoista ja auttavat jos ongelmia tulee.”

”- Kaikilla kursseilla ollut ihanan rauhallinen ja kiireetön tunnelma
– saanut paljon iloa ja apua uusien asioiden oivaltamisesta
– paljon rauhallisempi suhtautuminen asioihin nyt kuin aiemmin
– stressi vähentynyt huomattavasti ja kiireen tunteeseen osaa suhtautua eri tavalla kuin aiemmin
– keskustelu ja toisten kuunteleminen, asioiden pohdinta yhdessä on ollut todella antoisaa
– kursseille osallistuminen on hetki itselle ja omalle hyvinvoinnille, minkä kautta pystyy myös sitten auttamaan muita voimaan hyvin”.

”Kiitos! Kurssista jäi tosi hyvä fliilis ja se on auttanut elämässä paljon. Kun kaikki kurja on vain ajatuksia, se ei tosiaan kurjaa enää olekaan. Olo on rauhoittunut ja elämä on tuntuu helpommalta ”

”Tärkein juttu kurssilla oli kun muisti uudelleen sen, mikä meistä löytyy jo. Fyvä fiilis. Kaikki se yrittäminen hyvinvoinnin löytymiseksi on ollut oikeastaan tarpeetonta.”

”Yksi oivallus tuli siinä kohtaa kun huomasin, että itse asia, josta olin tehokkaasti pahoittamassa mieleni, olikin täysin neutraali tapahtuma, mutta olin itse päättänyt ajatella, että siinä tilanteessa minua ei arvostettu… ja siitähän ei ollut ollenkaan kyse… ja oikeastaan, vaikka olisi ollutkin, sekään ei olisi ollut muuta kuin neutraali tilanne. Kiukku katosi hetkessä, vaikka oivalluksen syntymiseen menikin varmaan tunti kihinää ja mökötystä. ”

”Fiilis on tosi innostunut! Kurssi oli hyvä ja jäi pohdituttamaan mieltä harvinaisen paljon!”
” Ajatuksia herättävä, inhimillistä, lämmintä, hauskanpitoa, let it go- feelistä. Näitä sanoja tuli kun mietin sinua ja kurssiasi. Helpon elämän resepti. Tunsin hyvää fiilistä matkatessani junalla kotiin.”

”Olin ajatellut jo pitkään tarpeelliseksi kehittää itseäni.Uskoin, että varmaan siihen menee vuosia, ennenkuin koen tasapainoa kaiken kokemani jälkeen. Jotenkin tämän kurssipäivän jälkeen on alkanut tuntua siltä, että olen ihan hyvä sellaisena kuin olen, ettei tarvitse varsinaisesti tehdä mitään, että tulisi onnellisemmaksi. En muista milloin minusta on viimeksi ollut näin helpottunut olo!