Yksinkertainen ymmärrys siitä miten tunteemme syntyvät ja kuka todella olemme muuttaa usein ihan kaiken. Se tarkoittaa, että  näemme ja ymmärrämme  itsemme, toiset ihmiset, asiat ja tilanteet  sekä kärsimyksen  uudenlaisella tavalla.

Jos sinusta tuntuu, että elämässä toistuu sama kaava, samat ongelmat ja haasteet työssä  pulpahtavat aina esiin, koet säännöllisesti kuormittavia tunteita   ja kaipaat ihan uudenlaisen  ymmärryksen ja näkökulman niihin, työskentelen mielelläni kanssasi. Autan sinua näkemään mahdollisen virheymmärryksen mitä sinulla saattaa olla koskien potentiaaliasi kokea rauhaa ja iloa ja sen sitä mistä tuntesi oikeasti syntyvät.

Tässä  asiakkaani Annan luvalla hänen antamansa testimoniaali työskentelystäni ja keskustelumme vaikutuksista:

”Käsi sydämellä: Piian kanssa työskentely on ainutlaatuista.

Ensiksikin koska hän puhuu asioista, joista et juuri muualla kuule.

Toiseksi, koska hän kuuntelee aidosti ja vastaa orgaanisesti. Muistatko milloin viimeksi Sinua todella kuunneltiin? Milloin viimeksi sanomasi oikeasti otettiin huomioon ja siihen vastattiin ilman ennakolta laadittua agendaa ja ennakkokäsitystä siitä millainen olet ja mitä muka haet takaa?

Ja kolmanneksi, koska työskentelyn kautta saattaa avautua portti moninaisiin muutoksiin. Sinä et niinkään tee muutoksia kuin ne ”tekevät” Sinua. Minulla ne näyttävät muiden muassa tältä:

Aiemmin niin usein kokemani häpeän tunteet ovat poissa.

Minulla on enemmän mentaalista ja fyysistä energiaa.

Ihmissuhteissani on tapahtunut lähentymistä (toisaalta kenties olen myös malttanut jättää osan luontaisesti kesannolle). Kun puhun enemmän omasta sydämen totuudestani käsin, suhteet syvenevät ja minun on myös helpompi kuulla, mitä sanottavaa toisella on.

Olen rennompi työssäni. Puskemisen sijaan luottamukseni on kasvanut. Kun ymmärsin uudella tavalla, että vastustaminen synnyttää kärsimystä, olen nähnyt, että höllentäminen taas synnyttää niitä tuloksia, joita aiemmin uskoin saavani itseäni painostamalla ja hiillostamalla.

Olen aina nauttinut luonnossa olemisesta, ja/mutta nyt tunnen enemmän yhteenkuuluvuutta luonnon kanssa. Esimerkiksi en juuri enää pelkää pörriäisten pistoja tai murehdi niistä. Kokemukseni luonnosta on merkityksellisempi ja kokonaisvaltaisempi.”

MITEN?

Noin 2 kuukautta ( 8 x 1 h) kestävä transformatiivinen valmennusohjelma, kasvotusten  pk- seudulla tai etänä Zoomin kautta . Tällä hetkellä henkilökohtainen valmennus mahdollista arkisin klo 17-19 tai lauantaisin klo 8-16.  Valmennusohjelman hinta Zoomin kautta toteutettuna on 1500 eur,   kasvotusten pääkaupunkiseudulla 2000 eur.

Hintoihin sisältyy  24% alv. Laskutus sovitusti ajanvarauksen jälkeen.

AJANVARAUS JA LISÄTIEDOT

Piia Reijonen puh. 044-967 0927 tai e-mail piia@nordicinsight.fi

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *