PIIA REIJONEN

Olen  koulutukseltani sairaanhoitaja,  henkinen valmentaja sekä 3 prinsiippiä- fasilitaattori ja  mentori.  Olen myös  neljän ihanan lapsen äiti ja .aika ihanan miehen vaimo :).

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiinnostanut minua niin kauan kuin muistan ja viimeisen kymmenen vuoden ajan erityisesti ihmisen mielen toiminta. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen lukenut varmasti ainakin  kirjahyllyllisen henkisen kasvun kirjallisuutta, niin suuri on ollut halu ymmärtää ja oivaltaa ihmismielen toimintaa paremmin.  Kiinnostus kasvoi pikkuhiljaa  luonnon, luonnollisen ravitsemuksen ja liikkumisen hyödyistä syvemmälle ihmisen henkiseen puoleen.

Tiedän, että jokaisessa ihmisessä on rajaton potentiaali  viisautta ja henkistä hyvinvointia senhetkisestä kokemuksesta huolimatta ja koen hyvin inspiroivana ja antoisana olla ihmisille suunnanosoittajana siihen. Oman mielen sokeaa kohtaa on usein vaikea itse nähdä, silloin kun  on juuttuneena syvälle omiin ajatuksiinsa. Juuri silloin tarvitsemme lempeää herättelyä ja katseen kohdistamista siihen suuntaan, mistä tunteemme syntyvät ja miten meissä on rajaton potentiaali kokea henkistä hyvinvointia, olosuhteista ja tilanteista huolimatta. Olen mielelläni vierelläsi omalla kasvun polullasi kohti suurempaa ymmärtämystä.

                                              

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *