Olen pohjakoulutukseltana sairaanhoitaja ja työskennellyt sairaanhoitajana muutamia vuosia kunnes päädyin terveydenhuollon saralla toimivaan yritykseen myyntitehtäviin. Toimittuani useita vuosia itsenäisessä myyntityössä minulle tarjoutui mahdollisuus päästä leadership- trainerkoulutukseen  työni puolesta  ja siitä  oikeastaan roihahti kunnolla jo minussa lapsuudesta asti kytenyt  kiinnostukseni ja innostukseni tutkia ihmismielen toimintaa ja sitä kuka me todella olemme. Oivalsin päätyneeni   intohimoni äärelle , tutkimaan sitä kuka minä  todella olen, mitä me kaikki olemme.   Jos ihmiseltä kysytään mitä mieluiten teet elämässäsi, niin minulle se on tämä, tutkia ja jakaa sitä kuka me todella olemme rajoittavien uskomustemme tuolla puolen.

Päädyin oppimisen janossani  Henkisen valmentamisen akatemian Henkinen valmentaja- koulutusohjelmaan ja 3P- akatemian fasilitaattori- ja mentorikoulutukseen ja huomasin palanneeni osa- aikaiseen sairaanhoitajan työhön ja aloittavani valmennustyön perustamassani yrityksessä syksyllä 2013. Olen myös äiti neljälle ihanalle lapselle, ketkä ovat elämäni suurimmat opettajat . Oppiminen jatkuu edelleen.   Työskentelen tällä hetkellä yrityselämän palveluksessa  myynnin esimiehenä sekä sivutoimisesti valmentajana yritykseni nimissä.

Minulle elämän valinnat eivät ole joko tai, vaan sekä että. Jalat tukevasti maassa, kädet mullassa, yhteys siihen kuka me todella olemme. Minulle henkisyys ja henkinen kasvu ei ole ollut ”maallisesta irrottautumista” ja pakenemista  itse luotuun kuplaan , vaan oman todellisen olemuksen näkymistä ja sen kohtaamista siellä missä maallisessa elämässämme  olemme parhaillaan. Siksi koen luontevana olla sekä mielenkiintoisessa työssämyyntitiimissä  sekä sivutoimisena ”yrittäjänä”. Se kuka olen, ei ole nimittäin kumpikaan noista muodoista,vaan jotain paljon enemmän. On todellista vapautta katsoa tuotta totuutta kohti, olla riippumaton ulkoisesta muodosta ja olla vapaa ottamaan mikä tahansa muoto.

Voin jakaa sinulle vain sen, mitä mitä olen nähnyt ja ymmärtänyt matkan varrella. Ymmärrän mös vähäisen kykyni antaa sinulle jotain mikä on jo lähtemätön osa sinua, jotain mitä jo olet. Ja kuitenkin ymmärrän, miten inhimillistä on kadottaa näkyvyys yksinkertaisuuteen siitä, kuka me todella olemme. Ihmisenä oleminen saa itseni mukaan lukien välillä  mielen aallokon sellaiseen liikkeeseen, milloin aaltojen korkeus hirvittää ja todellinen olemuksestamme tuntuu kaukaiselta niin kuin keskellä valtamerta voi mantere olla-  silloin on helpompaa olla aallokossa joku rinnallaan, kuka ei pelkää aallokkoa ja kuka muistuttaa meitä siitä, kuka me jo olemme aallokosta huolimatta. Itsetuntemuksen kasvaessa, elämän aaltojen kohtaamisen keskellä, voimme huomata  että olemme vapaita. Olen kiitollinen siitä, että saan olla suunnanosoittajana kohti todellista luontoasi ja potentiaaliasi  webinaarien, keskustelujen ja valmennuspäivien muodossa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *