PIIA REIJONEN

Olen   henkinen valmentaja,  3 Prinsiippiä- fasilitaattori sekä mentori, leadership trainer, sairaanhoitaja, neljän ihanan lapsen äiti ja vaimo .

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiinnostanut minua niin kauan kuin muistan ja viimeisen kymmenen vuoden ajan erityisesti ihmisen mielen toiminta.  Kiinnostus on syventynyt ulkoisista asioista, kuten ravitsemuksesta ja liikkumisen hyödyistä syvemmälle ihmisen henkiseen puoleen. Ketä me todella olemme ja miten se ilmenee elämässämme.  Uskon jokaisessa ihmisessä olevan hyvinvointia , viisautta ja potentiaalia rajattomasti, mutta vain osa on tietoinen siitä.

Tietoisuuden ja ymmärryksen lisääntyminen on mahdollista jokaikiselle. Mielen selkeys, mielenrauha ja henkinen hyvinvointi ovat vain yhden ajatuksen päässä oivallettavissa, silloinkin kun se tuntuu olevan vaikea nähdä. Meissä on siis aina enemmän potentiaalia kuin mitä mielemme tasolla kykenemme arvaamaan. Tuon potentiaalin oivaltaminen on oikeastaan oman voimamme löytämistä elämässä. Omassa voimassa oleminen sekä elämän haasteiden kuin sen helpompien vaiheiden aikana tuo elämäämme sen ihanan piirteen, että teemme asioita itsestämme, sisäisestä ohjauksestamme käsin.

Tietoisuuden lisääntyminen ei ole vakavaa puurtamista ja syntyjen syvien analysoimista, missä yritetään ymmärtää jotain mitä ei ymmärrä, vaan enemmänkin helpottavia oivalluksia lämminhenkisessä kohtaamisessa sen suhteen, mikä pitää meidät jumissa asioiden suhteen tilanteissamme. Omaa sokeaa kohtaa on usein vaikea itse yksin nähdä. Se mikä pitää meidät jumissa jollain tasolla  on nimittäin tiedostamatonta, kunnes tulemme siitä tietoiseksi. Olen mielelläni vierelläsi omalla kasvun polullasi kohti suurempaa ymmärtämystä. Lämmöllä ja ilolla.

                               14441122_10154668209688606_1838692118517998266_nb0221799a285ad57a25bdb9fd69e6b6c

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *