KOLME PRINSIIPPIÄ

Kolme prinsiippiä on ymmärrys ihmiskokemuksesta, jonka oivalsi edesmennyt Sydney Banks 1970- luvulla.  Prinsiipit tai faktat ihmiskokemuksesta ovat ajatus, tietoisuus ja universaali  mieli ja ne selittävät täydellisesti miksi tunnemme mitä kulloinkin tunnemme, eli miten kokemuksemme elämästä syntyy, hetki hetkeltä.

Tämä ymmärrys on  lähestymistapa valmennuksessani. Sen ytimessä on fakta että sinussa on jo olemassa selkeyttä, mielenrauhaa ja hyvinvointia, ja että  kokemuksesi tässä hetkessä syntyy senhetkisistä ajatuksistasi , jotka johtavat tunteisiisi eli sen hetkiseen kokemukseen elämästä ( Inside out- malli) . Usein luulemme kuitenkin, että kokemuksemme on seurausta ulkopuolellamme tapahtuvista asioista ja ihmissuhteista ja siksi yritämme usein saada muutosta aikaan ulkopuolellamme, kokeaksemme sisäpuolellamme mielenrauhaa ( Outside in- malli).

Kolmen prinsiipin ymmärrys auttaa sinua löytämään itsestäsi mielenrauhaa ja henkistä hyvinvointia , selkeyttä ja elämäniloa. Se, että löydät itsestäsi sitä, mitä moni meistä elämässään etsii, auttaa luomaan elämää siitä mielenrauhasta käsin, sen sijaan, että pyrkisit mielenrauhaan. Silloin turha asioiden märehtiminen, stressaaminen ja analysointi, ulkoisten asioiden ja ihmissuhteinen ja jatkuva ”fiksaaminen”  eli muutoshalu jää, koska sinulla ei ole tarvetta siihen voidaksesi hyvin. Ymmärryksesi ansiosta  elämäsi alkaa tuntua helpommalta.

Kolmen prinsiipin ymmärrykseen on mahdollista tutustua kursseillani , 1:1 mentoroinnissa sekä tilauksesta esim. työyhteisövalmennuksissa.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *