KOLME PRINSIIPPIÄ

Kolme prinsiippiä on uudenlainen ymmärrys, mikä selittää meille yksinkertaisella tavalla, miten inhimillinen kokemus syntyy.   Prinsiipit eli fundamentaaliset faktat ihmimillisen kokemuksen takana ovat ajatuksen, tietoisuuden  ja universaalin mielen prinsiippi .

Ajatuksen prinsiippi on voima, joka luo jokaikisen kokemuksemme.

Tietoisuuden prinsiippi on voima, joka mahdollistaa, että voimme kokea elossa- ja ihmisenä olemisen.

Universaalin mielen prinsiippi on voima ja älykkyys kaiken elämän takana.

Kolme prinsiippiä   selittävät sekä  ilon että ilottomuuden, tehokkuuden ja tehottomuuden  elämässämme.  Kolme prinsiippiä ovat yksinkertaisia faktoja elämästä, joiden ymmärtämisellä on kuitenkin usein merkittävä ja kauaskantoinen vaikutus  henkilökohtaiseen ja ammatilliseen  elämäämme .

Kun kohdistamme huomiotamme prinsiippeihin kahdenkeskisen ohjauskeskustelun tai valmennuksen muodossa  aina uudestaan, on varmaa että jossain kohdassa dialogia ymmärryksemme  kasvaa  ja sillä hetkellä kokemuksemme elämästä  muuttuu. Sillä hetkellä, kun meille  on kirkasta miten inhimillinen kokemus syntyy hetki hetkeltä, muutumme.

Koska ymmärrys kasvaa usein  asteittain, on usein hyödyllistä palata dialogiin  säännöllisesti, erityisesti silloin, kun oma kokemus elämästä tuntuu kuormittavalta ja vaikealta. Silloin kun meistä tuntuu, ettei aikaa ja mahdollisuutta ole pysähtymiselle, tarvitsemme usein eniten pysähtymistä ja suunnanosoitusta siihen, mistä kuormittuineisuuden tunne kumpuaa, jotta mielellemme annettaisiin tietoinen mahdollisuus selkiytyä.  Tämä voi tapahtua ryhmävalmennuksen tai henkilökohtaisen ohjauksen eli mentoroinnin muodossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *