LISÄÄ SELKEYTTÄ- VALMENNUSPÄIVÄ HELSINGISSÄ 10.11. HELSINGISSÄ

Mitä jos kaikki minkä olet tähän asti uskonut johdattavan sinut mielenrauhaan ja henkiseen hyvinvointiin, olisikin virheymmärrystä? Mitä jos sinulle paljastuisi, että           olet kaiken aikaa ollut keskellä sitä, mitä olet etsinyt ulkopuoleltasi?

On varsin helppoa uskoa, että  henkilökohtainen historiamme,   tämänhetkinen elämäntilanteemme, ihmissuhteet, raha-asiat, työtilanne tai jokin muu asia voisi synnyttää tunteemme, koska se näyttää siltä mielessämme. Kuitenkin, kun tarkastelemme lähemmin totuutta siitä miten inhimillinen kokemus syntyy, alamme nähdä  selkeämmin, että ulkoiset asiat ja tunteemme eivät korreloi suoraa keskenään.     Tämä   ei tarkoita etteikö ulkoisilla asioilla olisi välillistä yhteyttä, mutta suoran   yhteyden puuttuminen on suuren toivon luoja joskus kiireisessä ja haastavassa  elämäntilanteessa. Olemme aina vain ajatuksen päässä henkisestä hyvinvoinnista        ja selkeydestä.

”When you have a bruise, do you go poking at it to heal it?”- George Pransky

Silloin kun ajattelumme on ruuhkautunut  siihen pisteeseen, että koemme sen takia kroonisesti stressiä, ärsyyntyneisyyttä, ikäviä fiiliksiä, ahdistusta tai huolta on selvää, että ulkoiseen tyytymättömyyttä herättävään tilanteeseemme huomion keskittäminen ja ajatusruuhkan lisääminen ei helpota oloamme, eikä useinkaan auta meitä navigoimaan onnistuneemmin elämän haasteellisista tilanteista ulos. Tämä on kuitenkin inhimillistä ja tavallista, että juuri ikävissä fiiliksissä, jolloin emme näe asioita kovinkaan selkeästi, reagoimme tunteisiimme hakien ulkopuoleltamme muutosta, jotta voisimme kokea sisällämme rauhaa, näkemättä miten mielen ruuhkan rauhoittuminen itsessään on saapumista keskelle mielenrauhaa- joka on jo meissä.

Mitä enemmän keskitymme mielessämme oleviin ongelmiin, sitä vähemmän meillä on usein syvää ymmärrystä siitä, että ongelmat ja matala mielentila kulkevat usein käsikädessä. Kun mielentilamme selkiytyy, näemme asiat laajemmasta ja kirkkaammasta näkökulmasta,  jolloin ymmärrämme että paras tapa ratkaista ongelma on olla yrittämättä ratkaista ongelmaa. Se mitä eniten kaipaamme, mutta mitä ehkä emme ymmärrä tarvitsevamme silloin kun mieli on ruuhkainen ja ratkaisemassa ongelmiamme, on useimmiten vain selkeä mieli. Mieli kaipaa usein enemmän lisää aikaa, rahaa,  tai jotain muuta  ulkoista muotoa elämäämme mitä sillä hetkellä meillä ei ole, kun taas henkinen hyvinvointi on jotain, mikä ei ole muotoon sidottua. Siihen on hyvä kohdistaa huomionsa aika ajoin.

Selkeä mieli on usein ratkaisu ja helpotus mieltä vaivaaviin asioihin, ei se minkä uskomme olevan.

Paitsi että selkeä mieli helpottaa olotilaamme, auttaa meitä navigoimaan armollisemmin elämässä, on se myös tila, jossa kuulemme selkeimmiten sisäisen viisautemme intuition . Jos olet yhteydessä sisälläsi olevaan kotiin, levollisuuden,henkisen hyvinvoinnin ja viisauden rajattomaan potentiaaliin, ja ymmärrät mistä se löytyy silloinkin kun et koe sitä, alat kokea että elämä kantaa sinua ja alat  luottaa siihen. Voimme aina yhä uudelleen pysähtyä tarkastelemaan totuutta, löytääksemme tien kotiin itseemme.

Valmennuspäivä on pysähtymistä niiden faktojen äärelle, mitkä synnyttävät inhimillisen kokemuksen jokaikinen hetki.  Pysähtymiset ihmimillisen kokemuksen syntymisen tarkastelun äärelle kasvattavat ymmärrystämme  ja näkökulmaamme ihmisenä olemisesta, jonka ansiosta:

-mielesi selkiytyy asioista, joiden olet uskonut johtavan mielenrauhaan ja  henkiseen hyvinvointiin.

– et reagoi tai  tee suuria johtopäätöksiä matalan mielentilan aikana syntyneistä ajatuksista. Tämä on erityisesti ihmissuhteita keventävä ja tervehdyttävä asia.

– et etsi ulkopuolisista muutoksista henkistä hyvinvointia, vaan ymmärrät käveleväsi keskellä sitä. Tämä voi ehkäistä tekemästä sinua elämässäsi liikkeitä, millä ei ole mitään tekemistä henkisen hyvinvointisi kanssa. Tämä vapauttaa myös tekemään liikkeitä elämässä joita sisimpäsi ohjaa sinua tekemään, koska et pelkää hyvinvointisi olevan sidottu nykyiseen tilanteeseesi.

-ne hetket jolloin koet matalaa mielentilaa,  eivät ole sinulle enää jotain mistä pitää päästä eroon- vaan jotain hyvin luonnollista joka saa tapahtua, koska suhteesi siihen on muuttunut. Koska ymmärrät,  että matalaa mielentilaa synnyttää ajattelun virta eikä ulkoinen tilanne, et lähde ruuhkauttamaan entisestään mieltäsi ajattelemalla vielä ajatteluasi tai ulkoista tilannetta, vaan annat yhä useammin luonnon hoitaa mielen selkiämisen ja alat tutustua itseesi ja näkökulmiisi yhä uteliaammin ja  tiedostavammin.

Valmennusiltapäivä on avoin kenelle tahansa, kuka haluaa ammentaa enemmän sisäistä potentiaaliaan kokea mielenselkeyttä ja henkistä hyvinvontia. Voit tulla sellaisena kuin olet, osallistuvana tai  sivusta kuuntelijana, mikä sinusta hyvältä tuntuu. Päivä on lämminhenkinen ja keskustelullinen, sinun ei tarvitse tehdä muistiinpanoja tai katsella powerpointeja vaan mielesi saa rentoutua päivän aikana. Päivän aikana pidetään omakustanteinen lounastauko.

Valmennuksen järjestää henkinen valmentaja ja kolmen prinsiipin fasilitaattori ja mentori Piia Reijonen.

                                      

Missä?

Valmennusiltapäivä järjestetään Helsingissä, Wellb-keskuksessa, Kalliolinnantie 7, katutaso

Milloin?

Lauantaina 10.11. 2018 klo 10 – 16

Mitä maksaa?

Valmennuspäivän hinta on  85 eur (sis.alv).

Miten osallistun?

Osallistuminen tapahtuu maksamalla valmennuspäivä Holvin verkkokaupassa. Maksettuasi valmennuspäivän, saat saman päivän sisällä vahvistuksen ilmoittautumisestasi sekä käytännön tietoa päivästä. Klikkaamalla alla olevaa linkkiä, pääset ilmoittautumaan valmennuspäivään.

Kyllä kiitos, osallistun Lisää selkeyttä- valmennuspäivään!