MENTOROINTI

Jos nykyinen mielentilasi  estää sinua nauttimasta elämästä, sabotoi työtäsi, ihmissuhteitasi tai vanhemmuuttasi ja  estää sinua tekemästä elämässä asioita, jotka olisivat sinusta toivottavia, terveellisiä, hyödyllisiä, välttämättömiä ja  suuresti ilahduttavia, työskentelen mielelläni kanssasi.

Mikä on hintana sille, että mikään sisälläsi ei muutu?

Mentorointi eli henkilökohtainen ohjaus auttaa sinua löytämään mielen selkeyttä ja – rauhaa sekä  henkistä hyvinvointia itsestäsi .    Mentorointi ei ole terapiaa, mutta se voi olla hyvin terapeuttista.

Mikäli ajattelumme pysyy ennallaan ja oma ymmärryksemme ei kasva koskien miten omat ja muiden ihmisten tunteet ihan oikeasti syntyvät, on hyvin tavallista etsiä mielenrauhaa ja henkistä hyvinvointia jostain itsensä ulkopuolelta.  Huomiomme kohdistuu tällöin liiaksi ihmissuhteisiin, rahaan, työhön jne. joiden uskomme synnyttävän tai puolestaan korjaavan kokemuksemme. Koska henkinen hyvinvointi ja mielen selkeys  ei ole sidottu ulkoisiin olosuhteisiin vaan ajatteluumme, on selvää että katsomme väärään suuntaan etsiessämme hyvinvointia ulkopuoleltamme.  Mitä enemmän kohdistamme huomiomme meissä olevaan hyvinvointiin ja viisauteen, sitä enemmän koemme sitä.

Haluan tarjota mentorointisessiossa sinulle tilaa ja aikaa pysähtymiselle ja ennenkaikkea itsesi kohtaamiselle, kuuntelemiselle ja ymmärtämiselle sekä mielen voiman oivaltamiselle.

Haluatko sitoutua löytämään itsestäsi mielenselkeyden ja hyvinvoinnin? Työskentelen mieluiten kanssasi  tiiviisti etukäteen sovitun  ajanjakson ajan, jolloin tapaamme säännöllisesti. Tämä työskentelytapa kohdistaa sinun huomiosi säännöllisesti  siihen suuntaan, mihin et ole tottunut tähän asti katsomaan. Toistettu huomion osoittaminen sinusta löytyvään hyvinvointiin ja mielenrauhaan on kuin kuntosalilla käyntiä säännöllisesti, mentaaliset lihakset alkavat kehittyä, kasvaa ja vahvistua. Käytännössä tämä on näkökulman muuttumista ja laajenemista, uudenlaista ymmärtämystä ja sen myötä uudenlainen kokemus ja mielentila.

Mentoroinnin hyötyjä on mm.

  • koet useammin  mielen selkeyttä ja hyvinvointia- ilman syytä.
  • koet hyväksyvämmän suhteen vaikealta tuntuviin  tunteisiin ja palaudut  niistä ponnisteluitta.
  • ihmissuhteidesi tila kohenee
  • säästät energiaa, kun lakkaat etsimästä hyvinvointia sieltä mistä sitä ei löydy
  • koet saavasi aikaan enemmän asioita vähemmällä ponnistelulla
  • koet vapauden tunnetta

MITEN?

Mentorointi/ohjaus  onnistuu tällä hetkellä ensisijaisesti kasvotusten Helsingissä keskiviikko- tai torstai-iltaisin ( Kalliolinnantie 7, WellB-keskus)   sekä puhelimitse tai skypen kautta  iltaisin klo 17 jälkeen .

MITÄ MENTOROINTI MAKSAA?

  •  1 tunti / 100 eur   (hinta sisältää alv 24%). Pidemmissä sessioissa ja mentorointijaksoissa hinnasta voidaan neuvotella , samoin jos olet työttömänä tai opiskelija.

 

AJANVARAUS

Piia Reijonen puh. 044-967 0927 tai e-mail piia@nordicinsight.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *