MENTOROINTI

Jos nykyinen mielentilasi  estää sinua nauttimasta elämästä, sabotoi työtäsi/ työn saamista/ ihmissuhteitasi/ vanhemmuutta tai muuta elämän osa- aluetta  tai  estää sinua tekemästä elämässä asioita tai saavuttamasta tavoitteita, jotka olisivat sinusta toivottavia, terveellisiä, hyödyllisiä, välttämättömiä ja  suuresti ilahduttavia, työskentelen mielelläni kanssasi.

Autan sinua näkemään, miten suuri rooli ajattelullasi ja mielentilallasi on nykyisessä kokemuksessasi ja ja osoitan sinua katsomaan miten muutos ajattelussa on suurin muutosindikaattorimme, minkä unohdamme aivan liian usein kaivatessamme muutosta. On vaikeaa muuttaa sellaista, mitä ei itse näe tai ymmärrä riittävästi ja usein ulkopuolinen mentori  auttaa meitä näkemään jotain sellaista itsessämme, mistä emme ole olleet kovin tietoisia.

Mikä on hintana sille, että jäät mukavuusalueellesi? Mikä on hintana sille, että jäät odottamaan muutosta ulkopuolellasi?  Tartu ajatteluasi sarvista.

Mentorointi eli henkilökohtainen ohjaus auttaa sinua löytämään itsestäsi mielen selkeyttä ja – rauhaa sekä  henkistä hyvinvointia ja palautumaan ponnisteluitta matalista mielentiloista .    Mentorointi ei ole terapiaa,  vaan se on kahden ihmisen välinen luottaumuksellinen keskustelu, missä  luodaan tilaa  selkeyden ja henkisen hyvinvoinnin esiintulemiselle.

Mitä enemmän kohdistamme huomiomme meissä olevaan hyvinvointiin ja viisauteen, sitä enemmän koemme sitä.

Haluan tarjota mentorointisessiossa sinulle tilaa ja aikaa pysähtymiselle ja ennenkaikkea itsesi kohtaamiselle ja ymmärtämiselle sekä mielen voiman oivaltamiselle. Voimme tavata vaikka metsäkävelyllä, leirinuotiolla,  lempikahvilassasi tai toimistollasi,  mikä sinulle sopii parhaiten. Voimme istua yhdessä pidemmän tovin kerrallaan usein tai harvakseltaan skypen kautta- mikä ikinä sinusta tuntuu hyvältä tavalta.

Työskentelen mieluiten kanssasi  etukäteen sovitun  ajanjakson ajan, jolloin tapaamme säännöllisesti. Tämä työskentelytapa on ikäänkuin mielen treeniohjelma . Toistettu huomion osoittaminen sinusta löytyvään hyvinvointiin ja mielenrauhaan on kuin kuntosalilla käyntiä säännöllisesti, mentaaliset lihakset alkavat kehittyä, kasvaa ja vahvistua. Käytännössä tämä on näkökulman muuttumista ja laajenemista, uudenlaista ymmärtämystä ja sen myötä uudenlainen kokemus ja mielentila. Koska haluan tehdä työni hyvin ja perusteellisesti, toivon sinulta sitoutumista tähän mielen treeniohjelmaan, mentorointiprosessiin. Lihakset harvoin muuttavat muotoaan yhdellä salikäynnillä, näin on myös mentaalisten lihasten laita :). Muutos tapahtuu sinussa, jos annat sille tilaa ja aikaa.

Minusta on aina yhtä ihana kokemus tavata asiakkaitani- on aina yhtä ihmeellistä mitä syntyy kun luodaan tilaa totuuden tarkastelulle. Jotain uutta syntyy silloin.

”Where there is will, there’s a way.”

MITEN?

Voimme  tavata kävelyn merkeissä metsässä, puistossa tai istua toimistollasi tai keittiön pöytäsi ääressä, lempikahvilassasi tai WellB- keskuksen nojatuoleissa kasvotusten ( Kalliolinnantie 7, Helsinki) , mikä tapaamisen muoto sopiikaan sinulle parhaiten.

MITÄ MENTOROINTI MAKSAA?

  •  1 tunti / 100 eur   (hinta sisältää alv 24%). Pidemmissä sessioissa ja mentorointijaksoissa hinnasta voidaan neuvotella , samoin jos olet työttömänä tai opiskelija.

 

AJANVARAUS

Piia Reijonen puh. 044-967 0927 tai e-mail piia@nordicinsight.fi

                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *