Tutkimusmatka todelliseen luontoomme- verkkokurssi alkaa 6.10.

Kuukauden mittainen kotisohvan ääressä tapahtuva tutkimusmatka todelliseen luontoomme kirkastaa sinulle miksi tänä aikana lukemattomat ihmiset etsivät henkisestä ja fyysisestä materialismista jotain, joka on yksinkertaisuudessaan todellinen luontomme. Tutkimme etsimisen luontoa ja sen viattomuutta, sen sijaan että yrittäisimme päästä etsimisestä eroon. Todellinen luontomme, rakkaus, rauha ja viisaus, ovat jotain mitä ei voi menettää eikä hankkia ja sen selkeämmin näkeminen yksinkertaistaa elämäämme tavoilla, jota emme etsimisen keskellä pysty useinkaan kuvittelemaan. Kun ymmärrämme paremmin miten mielemme toimii ja kuinka kokemuksemme syntyy, on helpompaa nähdä ja ymmärtää rauha ja rakkaus perimmäisenä olemuksenamme ja antaa elämälle mahdollisuus muovautua sisältäkäsin vapaammin ennakkoon mietittyjen ja rajattujen muotojen sijaan.

Tutkimusmatkalla sinulle alkaa selkiytyä miksi meidän on niin vaikea havaita etsimistä omalla kohdalla, keskellä omaa arkea, vaikka tunteemme jo siitä kovaäänisesti jo kertoisivatkin. Etsiminen on paitsi huomaamatonta niin myöskin viatonta ja syntyy pohjimmiltaan vastustuksesta kokea sitä, mitä on. Koska emme näe mistä kokemuksemme syntyy hetki hetkeltä kyllin selvästi, on suorastaan helppo tulla imaistuksi etsintään, addiktiiviseen etsijän tilaan, missä oman itsen, asioiden, muiden ihmisten täytyy muuttua, jotta voisimme paremmin. Joskus tuo etsiminen tapahtuu niin hienovaraisessa muodossa, kuten auttajan roolin omaksumisena, ettemme edes huomaa etsivämme jotain. Etsiminen supistuttaa usein elämäämme ja voi uuvuttaa, eikä kuitenkaan vie perille mihinkään. Etsimme nimittäin jotain, jota ei voi löytää. Etsimme rakkautta, rauhaa ja viisautta, joka jo olemme. Emme voi löytää jotain, jota jo olemme, vaan se kuka olemme paljastuu meille, kun teemme löytöretkeä todellisen luontoomme. Löytöretki on tutustumista lähemmin inhimilliseen luontoomme ja tilan antamista sille mitä prosessin aikana meissä tapahtuu.

Rakkaus, rauha ja viisaus eivät ole konsepteja, jotka voimme taltioida johonkin onnellisen elämän eväiksi,nautittavaksi meille sopivalla hetkellä, vaan todellinen eläväinen ja autenttinen olemuksemme, minkä ei tarvitse sulkea pois inhimillistä kokemusta kipeine tunteineen omalla ja muiden ihmisten kohdalla. Rauhan, rakkauden ja viisauden ymmärtäminen todellisena luontonamme vapauttaa meitä etsimisen oravanpyörästä. Rakkaus ja rauha eivät ole kupla jonka sisälle täytyy päästä vaan kuplan näkemistä keskellä rakkautta. Rakkauden ja rauhan ei tarvitse tulla onnelliseksi, koska rakkaus ja rauha ovat tila, jossa ei ole tarvetta tulla onnelliseksi. Kurssi ei ole self help- kurssi, et opi mitään mitä sinä voisit tehdä tai toistaa tullaksesi joksikin, vaan ainoastaan oppia näkemään miten viattomat yritykset parantaa kokemusta ovat kärsimyksen juurisyy. Viattomat yritykset etsiä rakkautta ja rauhaa ovat kuin rakentaisimme itsellemme vankilaa, josta seuraavaksi haluamme vapaaksi, ymmärtämättä että olemme täysin vapaita. Asettuminen ahdistukseen, vihaan tai johonkin muuhun tunteeseen voi olla vaikeaa, mikäli emme ymmärrä mitä tuntemisessa todella tapahtuu ja mikä todellinen luontomme on. Olemme sekä että, rakkaus ja rauha, mutta myös inhimillinen kokemus tapahtumassa saman aikaisesti. Ei ole mitään mihin päästä, ei mitään mitä pitäisi tehdä jotta ymmärtäisimme sisäisen kotimme olemassaolon, vaan jotain mikä voi tulla esille, kun katsomme yhdessä samaan suuntaan.

Verkkokurssin järjestää henkinen valmentaja Piia Reijonen.

Verkkokurssi koostuu:

 • neljästä sunnuntai- iltaisesta webinaarista klo 21, mitkä myös taltioidaan, jolloin voit katsoa webinaarin myös jälkikäteen halutessasi. Saat zoom- linkit webinaareihin sähköpostiisi samana päivänä, kun webinaari tapahtuu.
 • mahdollisuus yhteen henkilökohtaiseen keskusteluun kanssani puhelimitse tai zoomin kautta niin halutessasi.
 • pääsy suljettuun keskusteluryhmään facebookissa, missä voit vapaasti jakaa ajatuksiasi kurssille osallistuneiden kanssa.
 • neljä viikottaista kirjettä keskiviikkoisin aiheeseen liittyen sähköpostiisi
 • neljä viikottaista uutta videota sähköpostiisi kurssin teemasta liittyvistä aiheista tai aiheista, jotka nousevat webinaareissa facebook- ryhmässämme selkeästi esille.

Webinaarit, kirjeet ja videot käsittelevät seuraavia aiheita:

 • Etsimisen anatomia, viaton virheymmärrys.
 • Mistä tunteet syntyvät.
 • Todellisuus ja todellisuuden kokeminen ovat kaksi eri asiaa.
 • Erilliset todellisuudet ihmissuhteessa vs. todellisen luonnon ymmärtäminen toisen ihmisen kohdalla
 • Miksi sinun ei tarvitse kontrolloida tunteita, asioita ja tilanteita.
 • Mitä todellisen luontomme esiintulo saa aikaan ihmissuhteissa.
 • Mistä halu auttaa muita syntyy
 • Millä tavalla tavoitteet ja halut voivat estää meitä elämästä autenttista elämää
 • Miten tiukkaan istuvat uskomukset estävät meitä kuuntelemasta elämää ja muita ihmisiä ja kokemasta yhteyttä heihin
 • Mikä voima on rakkaudella muuttaa elämä .

Ilmoittautuminen verkkokurssille tapahtuu maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa. Lisään sinut ilmoittautumisesi jälkeen verkkokurssilaisten omalle postituslistalle ja facebook ryhmään ( lähetä minulle ilmoittautumisen jälkeen kaveripyyntö facebookissa!) . Saat myös vahvistuskirjeen kurssille osallistumisesta sähköpostiisi. Kurssi alkaa 6.10. klo 21 webinaarilla. Saat samana päivänä osallistumislinkin sähköpostiisi ja webinaarin aiheen.

Verkkokurssin hinta on 135 euroa. Early Bird- hinta 95 euroa on voimassa 16.9. asti.

Kyllä kiitos, haluan mukaan verkkokurssille! Tästä linkistä verkkokauppaan.