VAPAA ELÄMÄ- VALMENNUSPÄIVÄ 10.2.2018 JA 14.4.2018, HELSINKI

”Kun tapa jolla tarkastelet asioita muuttuu, asiat alkavat muuttua”

Vapaa elämä- valmennuspäivässä pysähdytään niiden faktojen äärelle, jotka synnyttävät inhimillisen kokemuksen elämästä. Näitä faktoja kutsutaan nimellä kolme prinsiippiä (3P), joka on uusi paradigma eli  selitysmalli sille miten inhimillinen kokemus syntyy. Toisin kuin varsin usein uskomme, henkinen hyvinvointi, mielenrauha tai onnellisuus eivät ole näkyvä seuraus ulkoisien asioiden/ toiveiden toteutumisesta vaan perusasetus, johon me kaikki synnymme. Koska emme vielä suurelta osin ymmärrä, miten mielemme luo meille kokemuksen elämästä, olemme mielemme armoilla tietämättämme emmekä koe kovin usein tuota synnynnäistä perustilaa. Huomiomme on silloin usein kaikkialla muualla kuin siinä faktassa mistä hyvinvointi todella kumpuaa, eikä siksi ole ihme jos henkisen hyvinvoinnin saavuttaminen vaikuttaa mielessämme siltä, että sen eteen on tehtävä paljon töitä! Emme voisi silloinkaan kuitenkaan olla ajatusta kauempana hyvää oloa.

On hyvin tavallista, että käytämme  paljon energiaa siihen, että saisimme sisäisen kokemuksemme paremmaksi kuin mitä se on.  Koska emme näe mistä  tunteemme syntyvät, on täysin loogista, että yritämme tehdä erilaisia asioita, jotta voisimme henkisesti hyvin! Etsimme silloin asioista jotain, joka on jo meissä itsessämme.

Vapaa elämä- valmennuspäivässä tutustumme yhdessä  siihen, miten meissä jokaisessa  on jo kaikkein kivuliaimmankin tai sotkuisimman kokemuksen keskellä hyvinvointia ja miksi meidän ei tarvitse tehdä mitään ikävälle kokemuksellemme, kun näemme mistä se syntyy. Ymmärrys mielemme toimintaperiaatteista auttaa meitä hyväksymään kokemuksemme ja olemaan tiedostavampia oman ajattelumme ja tunteidemme suhteen. Silloin on huomattavasti helpompi alkaa nähdä ja tiedostaa omia  tiedostamattomia  käyttäytymismalleja (lue:  mielen ansoja) , mikä mahdollistaa myös muutoksen niissä. Tämä on itsetuntemuksen lisääntymistä.

Ilman ymmärrystä ja kokemusta  sisältämme kumpuavasta hyvinvoinnista ajaudumme helposti tiedostamattomien käyttäytymismallien ohjaamiksi, joiden uskomme viattomasti johtavan hyvinvointiin. Varsin usein nämä mallit eivät palvele meitä tässä hetkessä, vaan ne ovat varhain omaksuttuja ja tiedostamattomia päätelmiä siitä, miten asioihin voi vaikuttaa ja miten asioiden kuuluisi olla.

On usein vaikea muuttaa sellaista käytöstä, minkä syntytapaa ei ymmärrä. Jos ei näe yhteyttä ongelman/ käyttäytymisen/ ikävän tunteen  ja ajattelun välillä, huomio kohdistuu usein ulkoisiin tekijöihin:  ulkoisen muutoksen aikaansaaminen, koskipa se omaa kehoa, ihmissuhteita, työtä tai asumista niin varmaa on, että emme näe silloin yhteyttä ajattelun ja kokemuksemme välillä . Henkisen hyvinvoinnin ja mielenrauhan etsiminen ulkoisesti tietynlaisesta muodosta ( vaikka se olisi kauneinkin henkinen harjoitus tai rituaali)  voi johtaa meidät jopa erilaisiin riippuvaisuuksiin, mikä estää meitä oivaltamasta henkistä hyvinvointia keskellä arkista elämää ja kokemasta todellista vapautta. Valmennuspäivän tarkoitus on kohdistaa huomiosi faktoihin( 3P)  kokemuksesi takana, jotta sinä voisit kokea elämäsi selkeämmästä paikasta käsin ja kokea enemmän vapautta, missä ikinä olet.

Valmennukseen osallistuminen ei edellytä molempiin päiviin osallistumista.

Valmennuspäivä(t) selkiyttävät sinulle:

  • mistä tunteesi todella syntyvät
  • mistä kokemuksesi mm. ihmissuhteista tai työstä syntyvät
  • miten henkinen hyvinvointi on perusasetuksesi
  • miten olet  vaikeimmankaan tunteen keskellä aina ok
  • miten mikään ulkopuolellasi ei voi saada henkistä hyvinvointia/pahoinvointia sinussa aikaan, eikä myöskään  viedä sinusta sitä pois
  • ”vaikeat ihmiset”- mitä meissä tapahtuu kun koemme vaikeita tunteita ihmissuhteisiin liittyen

Mikäli haluat maksaa paivän kahdessa erässä, voit pyytää laskutusvaihtoehtoa sähköpostitse. Valmennuspäivän järjestää henkinen valmentaja, 3 prinsiippiä-  fasilitaattori ja – mentori Piia Reijonen. Lisätiedot valmennuspäivistä piia@nordicinsight.fi tai 044-967 0927.

SIJAINTI: Kalliolinnantie 7, Helsinki ( keltainen puuhuvila Kaivopuiston läheisyydessä, katutaso)

AIKATAULU: lauantaina 10.2. 2018  ja 14.4. klo 10-17

HINTA: 85 eur/ päivä ( hintaan sisältyy teetä/kahvia ja pikkupurtavaa).Mikäli osallistut molempiin päiviin, saat yhteensä 20 euron alennuksen valmennuspäivien yhteissummasta (  molemmat valmennuspäivät yhteensä 150 eur).

Kyllä kiitos, osallistun Vapaa elämä- valmennuspäivään 10.2. 2018!

Kyllä kiitos, osallistun Vapaa- elämä- valmennuspäivään 14.4.2018

Kyllä kiitos, osallistun molempiin valmennuspäiviin!

Saat sähköpostia valmennuspäivästä vuorokauden sisällä maksettuasi valmennuksen Holvi- verkkokaupassa.  Sähköpostissa on käytännön tietoa tulevasta valmennuspäivästä (pysäköinti , lounastauot ym).