Tuntuuko sinusta että tietyt teemat tai ongelmat toistuvat elämässäsi ja olet valmis näkemään muutoksen? Joko sinulle riittää yritys kontrolloida elämää, etsiä rauhaa ja olet valmis näkemään miten meistä jokainen on keskellä rauhaa, intensiivisenkin tunteen keskellä?

Vapauden äärellä- verkkokurssi on neljän viikon mittainen tutkimusretki siihen potentiaaliin, jota olemme joka ikinen hetki. Potentiaali joka olemme on rakkautta, rauhaa ja vapautta. Verkkokurssi on suunnanosoitus siihen, miksi eksymme joskus kauaksi tuon yksinkertaisen tilan näkemisestä ja miten se itsessään vaikuttaa siihen minkälaista elämää elämme.

Todellinen muutos syntyy harvoin siitä, että yksittäinen asia, tilanne tai olosuhde elämässämme muuttuu. Kuitenkin varsin usein toivomme muutoksen tapahtuvan ulkoisten tekijöiden muuttumisesta, emmekä katso aktiivisesti siihen suuntaan miten käsityksemme asioista ja ihmisistä on saattanut jopa estää todellista muutosta tapahtumasta.

Verkkokurssin aikana tarkastellaan mm. seuraavia asioita:

  • Olet aina ok vaikkei sinusta tuntuisi siltä!
  • Kokemuksen luonto
  • Minä ja minun ongelmat
  • Mitä kärsimys ja vastustus ovat?
  • Mitä on vapaus?

Milloin verkkokurssi alkaa?

Verkkokurssi alkaa live- webinaarilla 3.9.2020 klo 19-20. Webinaarien ajankohdat ovat neljänä peräkkäisenä torstai- iltana.

Miten ilmoittaudut verkkokurssille?

Verkkokurssille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa. Maksun jälkeen saat kuitin maksusta sähköpostiisi sekä sähköpostin minulta, joka sisältää Zoom- linkin tuleviin live – webinaareihin. Live- webinaarien jälkeen sinulle lähetetään aina nauhoitteet sähköpostiisi. Mikäli haluat maksuttoman henkilökohtaisen Zoom- keskustelun kanssani kurssin aikana, varaa aika sähköpostitse: piia@nordicinsight.fi . Mikäli haluat liittyä Yksinkertaisuuden äärellä- facebook- ryhmään, sinun pitää laittaa minulle ( Piia Reijonen) ensin kaveripyyntö, niin voin lisätä sinut suljettuun ryhmään.

Mitä verkkokurssi maksaa ja mitä se sisältää?

Verkkokurssin hinta on 80 euroa ( sisältää 24% alv).

Sisältää:

  • 4 viikoittaista live- webinaaria joista saat nauhoitteet käyttöösi 3 kk:n ajaksi. Interaktiiviset live- webinaarit nauhoitetaan, jolloin voit katsoa ne myös jälkikäteen. Nauhoitettuja webinaareja ei jaeta jälkikäteen muille osapuolille kuin siihen rekisteröityneille henkilöille.
  • 4 viikottaista sähköpostia verkkokurssin teemaan liittyen
  • Mahdollisuuden yhteen n. 30 minuutin mittaiseen henkilökohtaiseen Zoom- tapaamiseen
  • Mahdollisuuden liittyä suljettuun Yksinkertaisuuden äärellä- facebook- ryhmään

Kyllä, haluan ilmoittautua tälle verkkokurssille, miten pääsen verkkokauppaan?

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan verkkokurssille!