Yksinkertaisuuden äärellä, valmennuspäivä 9.11. Helsinki

Mitä jos kaikki minkä olet tähän asti uskonut johdattavan sinut mielenrauhaan ja henkiseen hyvinvointiin, olisikin virheymmärrystä? Mitä jos oletkin ihan keskellä sitä, mitä kurjimmankin tunteen keskellä eniten toivoisit? Mitä jos sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään vaikeille tunteille, ainoastaan ymmärtää mistä ne syntyvät ja mikä sinun todellinen luonto on? Mitä uskot elämässäsi ja sinulle tapahtuvan, jos voisit asettua mihin tahansa tunteeseen ymmärtäen, ettei se ole sitä mitä sinä uskot sen olevan?

Elämme jatkuvassa ajattelun virrassa ja sen luomassa kokemuksessa keskellä alati sykkivää ja muuttuvaa elämää. On inhimillistä että mieleen pulpahtaa mielikuvia , missä näemme itsemme onnellisena ja tyytyväisenä tietyissä ulkoisissa puitteissa. Kuitenkin kun katsomme lähemmin, mistä kokemuksemme syntyy, näemme että asiat ja tunteet eivät liitykään toisiinsa, mutta silti on tavallista että reagoimme asioihin, tilainteisiin ja ihmisten tekemisiin tavoilla, joiden uskomme luovan meille paremman kokemuksen. Tämä logiikka kertoo hämmennyksestämme, siitä ettemme tuossa hetkessä näe kyllin selvästi miten yksinkertaista mielenrauha on ja mistä tunteemme ylipäänsä syntyvät. Tuo hämmennys synnyttää addiktiivista käyttäytymistä, mikä luonnollisesti ylläpysyy erilaisissa muodoissaan niin kauan kunnes ymmärrämme uudella tavalla juurisyyn addiktiiviseen käytökseen. Addiktiolla tarkoitan tässä toimintamalleja, minkä uskomme johtavan parempaan kokemuksen omalla ja muiden ihmisten kohdalla. Näitä toimintamalleja harvoin ymmärretään addiktioiksi, kun kysymyksessä on vanhemmuudessa, parisuhteessa tai työssä toistuvat teemat , mitkä aiheuttavat meille puristuksen tunteen sisäisesti. On hyvin tavallista, että yritämme ratkaista näitä teemoja, joita kutsumme usein ongelmaksi , sen sijaan että tarkastelisimme lähemmin mistä ne ovat aidosti syntyneet.

Se mikä usein tapahtuu kun alamme nähdä lähemmin kokemuksemme luonteen, että koemme helpottuneisuutta. Helpottuneisuutta siitä, ettei kaikkea tarvitse fixata jotta voi voida hyvin, jotta voi kokea ikävätkin tunteen vapaammin. Helpottuneisuutta siitä, että ymmärrämme ettemme voi tehdä mitään, mikä tekisi meidät onnelliseksi tai mahdollistaisi rauhan kokemuksen. Ymmärrystä siitä mistä kokemuksemme syntyy ei kutsuta suotta tranformatiiviseksi.

”Look deep into nature, and then you will understand everything better.”- Albert Einstein

Valmennuspäivä on pysähtymistä sen äärelle mistä inhimillinen kokemus syntyy ja miten meihin on jo sisäänasennettu palautuvuus erilaisista tunteista ja kyky kokea rauhaa olosuhteista riippumatta.

Päivä on siis pysähtymistä sen äärelle, mitä meissä jo on.

Valmennuspäivä voi olla sinua varten, jos:

 • koet toistuvasti stressin, kireyden huolen, ahdistuksen ta masennuksen tunteita
 • Jos sinusta tuntuu siltä, ettet voi olla täysin oma itsesi elämän eri osa- alueilla
 • koet että sinulla on haasteita tai vaikeuksia työssä, vanhemmuudessa tai parisuhteessa
 • sinusta tuntuu, että etsit jatkuvasti hyvää oloa tai olet jopa self help- osaston suurkuluttaja

Päivän aikana käsitellään muunmuuassa seuraavia asioita:

 • Mistä tunteesi syntyvät
 • Miten sinussa on sisäänasennettuna jo rauhaa ja rakkautta
 • Miksi muut ihmiset eivät voi synnyttää meissä minkäänlaista tunnetta
 • Miten kaikki tunteet ovat neutraaleja
 • Miten olet ok silloinkin, kun sinusta tuntuu tosi kurjalta
 • Miksi riittää että vain sinä näet mistä tunteesi syntyvät- eli miksi kenekään ei tarvitse herätä, jotta sinulla olisi hyvä olla siellä missä olet
 • Tunteiden synnyn ja oman todellisen luonnon ymmärtäminen on vapautta !

Paikka: WellB- keskus, Kenno- tila, Kalliolinnantie 7, Helsinki ( Kaivopuiston läheisyydessä)

Ajankohta: La 9.11. klo 10-16. Päivän aikana pidetään noin tunnin mittainen omakustanteinen lounastauko.

Hinta: 100 euroa ( sis. alv 24 %). Early bird- hinta 85 euroa on voimassa 13.10. asti verkkokaupassa. Päivän hintaan sisältyy kahvia/teetä sekä pikkupurtavaa.

Ilmoittautuminen valmennuspäivään tapahtuu maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa. Ilmoittautumisen jälkeen saat saman päivän aikana vahvistuksen sähköpostiisi päivään ilmoittautumisesta sekä käytännön tietoa päivän kulusta.

Tästä linkistä pääset verkkokauppaan!